Stress op het werk of thuis? Shaolin Qi Gong

Dit is de moment om eindelijk eens iets te doen, wat ook echt werkt.

Rust in beweging…en hoe!

Loswerken van het lichaam (de basis), anti-stress meditatie en zelf-massage. Dit zijn slechts enkele van de dingen die iedereen kan leren tijdens deze cursussen. Geen inspanning is vereist, geen fysiek. Jong en oud, man en vrouw.

Wekelijkse Stage SHAOLIN QI GONG vanaf zaterdag 28 Juli

Rust in beweging, anti stress en gezondheid.

*Vanaf september start de cursus.*

SHAOLIN, de bakermat waar monniken vanaf zeer jonge leeftijd worden opgeleid in diverse kunsten. Bij stress, even naar de dokter lopen, is voor hen bijna onmogelijk. Hun methoden moeten snel en efficiënt zijn. Chinezen pakken de oorzaak aan, niet het probleem.

Ook in deze school  is dit belangrijk, het vormt de basis van een goed, rustig en gezond leven. Tijdens deze stage kan je de voorbereiding (basis) leren. Net als de korte vorm. Gewone + stress meditatie en zelfmassage die ons innerlijk- en uiterlijk lichaam versterken.

Shaolin Qi Gong maakt gebruik van specifieke bewegingen die op een bepaalde manier worden uitgevoerd. Deze hebben niets met vechtsporten zoals Tai Chi, Wing Chun of dergelijke te maken. Dit gaat enkel om puur gezondheid, anti stress en het soepel houden van de gewrichten, beender- en spierstelsel.

Praktisch:

  • Wanneer: iedere zaterdag vanaf 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8
  • Waar: Sporthal met zwembad voorbij lopen tot aan het Beekpark.
  • Uur: Van 9 uur tot 10
  • 1 Gratis en vrijblijvende les is toegestaan.
  • Cursus: 3 De eerste start in September. De volgende daarop aansluitend.
  • Meer info: wingchunshaolin.com of WING CHUN SHAOLIN via GOOGLE.

30 qigong1

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: