Waarom QI GONG leden voor deze school, stijl, leraar gekozen hebben?

Scroll down to content

Shaolin Qi Gong  biedt u, waar anderen te kort komen.

Door onze specifieke manier van loswerken van uw lichaam, lossen wij blokkades op. Stress krijgt hierdoor minder invloed om uw spieren. Uw bloeddoorstroming verbeterd.

Wij gebruiken ademhaling om méér te ontspannen. Zodat bij de zelf massage uw bloed en zuurstof béter overal in uw lichaam terecht kunnen komen.

Zo krijgt niet enkel een rustiger, doch een sterker en gezonder lichaam.

 


 

Na de les Qi Gong ben ik zowel geestelijk als lichamelijk meer ontspannen en voel ik mij lichter.  De rust in de oefeningen maakt dat ik mijn hoofd leeg kan maken en de dagelijkse stress een beetje vergeten.  Het leuke is ook dat iedereen dit kan.  Daarom doe ik dit samen met mijn dochter van 8. Het is volgens mij 1 van de enige sporten die je als ouder en kind samen kan doen.  Dit geeft het voor mij nog een extra dimensie want op deze manier komen mijn dochter en ik ook dichter tot mekaar.  Verder is de sfeer in de les heel vriendschappelijk en gemoedelijk.

Ik hoop dat dit een beetje helpt om wat mensen te motiveren om te komen proberen.

Groetjes, R.

Dit zegt A.:

Ik voel mij goed bij Qi Gong omdat het er altijd rustig is en stil en dan kan ik mij goed concentreren. Ik vind het leuk dat ik dit met mijn mama kan doen. Ik vind de oefeningen leuk en ontspannend. Als we thuiskomen voel ik mij ook heel rustig. Als ik mij boos of verdrietig voel, denk ik aan de oefeningen van Qi Gong en dan voel ik mij beter.

Ik hoop dat er nog meer mensen zullen komen. 😄😊😎😜😇😺👍👍👷🏻‍♀️🐶🐱🐻🐼🐴🐥🦄🐒🐵🦋🐬🐠🌳🌴🌲🌏🌏🌍🌎🌈❄️🥕🥨🥑🍞🥕🥨🥓🏸🏉🥊⛳️🥋🥌🎿🎽🎽🥋🥋⛸⛸🧘‍♂️🧘‍♂️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🏆🥈🏆🥉🥇🎁🇧🇪

R. & A. uit Berlaar


De les is mij zeer goed bevallen. Ik voelde tijdens sommige oefeningen de energie in bv mijn handen stromen. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat het lichamelijk geen echt zware inspanning is en dat je toch voelt dat het je lichaam ten goede komt. Verder werd ik er op een andere manier dan ook weer rustig van. Ik heb die nacht heerlijk geslapen en was ’s morgens precies ook wakkerder, helderder in mijn hoofd, reeds direct bij het opstaan. Ik zou dus graag de lessen verder zetten.

  1. uit Massenhoven
%d bloggers liken dit: